2010-12-20

Епа да...

Редно беше добар хумор да видам за Wikileaks, па и во комбинација со Facebook, па па парам парче... Видеото е за кој навистина би требало да биде личност на 2010 според Тајм Магазин, а богами и зашто !!!

Не треба превод така?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...