2010-10-20

Ја би една со салмонела, а за девојка ми една диеталнаКреативен начин за подигање свеста кај Њујорк - чаните на УНИЦЕФ и патем и собираат средства. Кул, вери кул...
Ме фасцинира секогаш кога ќе видам креативна борба, особено кога е чисто за подобрување на светот.

Благодарност до @azder што го сподели видеото на твитер http://twitter.com/#!/azder/status/27872736268

Btw, никој не кажа што направивте вие за денот на водата 15 Октомври?

5 comments:

 1. Њу Јорк - чаните ?

  ReplyDelete
 2. Граѓаните на Њу Јорк демек или едноставно не ти е јасно? Или едноставно ме исмеваш :)

  ReplyDelete
 3. Which one makes you skinny??! Jas bi i gi preporacal site nema da zgresi :)

  ReplyDelete
 4. Граѓаните на Њу Јорк демек или едноставно не ти е јасно? Или едноставно ме исмеваш :)

  ReplyDelete
 5. Има право Њујорк на македонски се пишува заедно

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...