2010-04-19

Ситуацијата во македонскиот интернет маркетинг


Еден случаен срч!!!
И ситуацијата на Македонскиот интернет маркетинг изгледа вака:
Ми текна пред некој ден дека при извонредно водената рекламна кампања на еден event имаа напишано „Најдобриот концерт што некогаш се случил во Македонија. Повелете утре на Скопски Саем и тн...“,


И линкот води до:


Немилосрдно добрата кампања беше водена и на англиски јазик !!! Види фотос богати!!!


И туку кликаш на линк и ОДЕДНАШ изненадување !!!


Да да помина event - от, НО!!! До пред некој ден еве што даваше за Гугл срч за Jovanov records.... За жал сликата е единствениот сведок...Моментално резултатите даваат:
На крај за jovanovrecords.mk наместо заклучок!!!


Ме мачи само што ли имаат направено маркетинг гуруата од Јованов рекордс за да го налутат толку големиот Гугл???


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...