2013-12-02

Не го оставај денот!11:15 навечер, 
амери би рекле ПМ, 
пизда ти матерна!!!

Не го оставај денот... 45 минути се уште...

Земи крени фиксен, шо ако е сто саат...

Јави се кажи: Добра вечер, извинете што се јавувам олку доцна меѓутоа е итно. Еден човек има оставено кај мене срце, па мислев да не ви треба?

Земи дојди и кажи на врата: Здраво надвор е многу ладно ќе може ли да влезам? 
Да ми ебеш матер ако не влезеш чоече!!!

Моеш со камче на прозор, ма земи и камениште искрши го да му се намочам и у прозор и у ден...

Остави го утре, вчера можеш и да ја заборавиш, само немој денес еј...

Ми стигна пак римајндер ти кажав мислам, го снузнав задњи пут... Сум пишал замисли... Купи и поклон говедо!!! Не го оставај така денот... 

Го снузнав пак... Ќе си легнам, ионака е сто саат... 

А за денов? Батали, ионака ќе траеше цел живот!!!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...