2012-03-06

Превртено
Некој го качил на нет, а јас едноставно сметам дека е филм кој треба да се гледа:2 comments:

  1. Јас, пак, сметам дека е филм кој МОРА да се гледа...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Јас, пак, без дискусија ќе се сложам со тебе...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...