2012-03-06

Високи и едуцирани
Значи не се замарајте со ништо друго, само слушнете го обраќањето на #Ж како им кажуе дека ние МАКЕДОНЦИТЕ сме сите високи и едуцирани... Хау тајм из ранинг ај куешчн мај селф: па зашто смо се школовали побогу???


Клик директ на плеј на видеото.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...