2012-03-13

Кој ли беше тргнат од листата???

Во УРЛ-то уште стои 10 најпосакувани, а насловот е сега 9 најпосакувани ергени во Македонија... Да не се ожени некој за овие пола саат, а да не знаеме???


Кој и зашто ли беше тргнат од листата???
4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...