2012-03-12

РеакцијаИспровоцирани од „дрскиот“ и „шовинистички“ потег и базичното непознавање на модата и прифаќајќи ја единствено како поле во кое жените треба да водат своја битка, а репрезентиран преку оваа веп страница http://blogirame.mk/blog/view/234/ Советот на Аеродром уште веднаш се собра, дебатираше и донесе неколку заклучоци да се почне со соодветен тим кој би парирал во тоа поле на овие „провокатори“.

Нивниот прв и единствен производ сега за сега е:Ин тренерка уи траст!!!


4 comments:

 1. дополнителна опрема, патики шо вриштат http://instagr.am/p/Cz21f/

  ReplyDelete
 2. Хипстер бе инстаграм :)

  ReplyDelete
 3. еее воа ја ли те налути преѓеска ,а?

  ReplyDelete
 4. Да да... Ова е само почеток им кажав јас :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...