2011-11-04

Шо е Скопје!



Се чекаме на

За поносталгичните и ретро #скопски шизици


Ми иде да зеам спреј и цел град да го исшарам со графити. БРАВО:


Затоа што сум глуп и не знам како да направам имбед на документот еве линк.




Поздрав и до бугарот кој не најде преку #скопски и користеше гугл транслејт


Скопско е #скопски

1 comment:

  1. Чоече, ми потроши саат време на тајмлајнот! :)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...