2011-07-13

Процедурално...



3 пат го почнувам текстов и си ветив сега дека нема бришење... Ете пак избришав.

Сте приметиле ли бе дека со блогер немоеш на крај да излезеш бе?

Ако е добар тогаш е добар и го читаш и тоа е тоа... Си наебал...

Ама, ако е лош е тогаш ептен си наебал... Има некои блогери што толку лошо пишуваат што се засрамувам и многу често се фаќам себе си како се кријам од мониторот од екранот.

А на лош блогер не му моеш ништо. Едноставно СИ НАЕБАЛ... Нити моеш да го убиеш, (пошто не знаеш кај е), нити моеш да му пишеш дека е лош, пошто ќе го налутиш и навредиш неговото его и ќе пишува уште толку и коа ќе видиш никако не си...

Мене искрено најлоши ми се оние имулсивци што пишуваат дури им е жешко, па дечкото бил ваков, па Владата била онаква, па FUCK the POLICE, па што се мисли она која е бе???

Како и да е, прочитав прибајаги блогери кои навистина иам ниет да им пишам на тоа „срањата“, ПРЕСТАНИ ВЕДНАШ ДА ГО ГУБИШ СВОЕТО ВРЕМЕ И ВРЕМЕТО НА ДРУГИТЕ ЛУЃЕ... THIS IS EMBARRASSING ... STOP RIGHT THERE

Па ако некогаш сте се почуствувале вака, особено на овој блог, копи и пејст у комент, ако има некој друг блог вас што ве курчи, па да почнеме бе луѓе, вака некако не иде. Нели?


4 comments:

  1. Еј, не сум ја ваљда една од нив а? :)

    ReplyDelete
  2. Ма ни од далеку...
    Ти си ми сепак во блогови што си ги читам и тоа мислам кажува доволно дека сум НАЕБАЛ :)
    Поздрав,

    ReplyDelete
  3. Хех, ете и ја виновна за нечие наебување :)

    Поздрав!

    ReplyDelete
  4. Пријателе забеган, чинам дека тоа е разликата помеѓу мене и тебе, јас научив да престанам да ги читам тие што се родени да пишуваат некролози и сл. високо уметнички дела. Ти, гледам, некако не можеш да се оттргнеш од ѓубрето. Како зависник си, ебате! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...