2011-07-03

УНА


Филмов го гледав прв пат, сега одеше на Канал 5. Неверојатно како можеше да има волку сличности со денешната ситуација или како што вика, тоа што не сме во минатото, не значи дека е подобро, само е поинаку. Како да го гледам Асанж во Мишел, а ќе речеш живееме и живее во едно поинакво општество...

Љубовната приказна, бунтовништвото, си завземаат свое место, а и сите оние млади со својот „колективизам“ (социјални мрежи, блогови, медиуми, СОНИ ВОКМЕН- ЕПЛ АЈПОД и тн и тн...).

Се надевам дека има такви како мене што се уште го немаат гледано филмот и ќе им биде прв пат и за тоа, најискрено им завидувам...
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...