2011-06-09

Коригиран постер ден 4Уште еден пример за колаборативно работење, навистина заедно сме посилни, благодарност до @mbreti3gut што примети дека треба корекција на постерот и до@banekoma за ултра брзата реакција и корекција. Како и да е, еве го корегираниот постер за 4 ден на протести.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...