2011-05-24

365 интервју @NewGenerationParkour


Ок ептен мерак ми направија со интервјуто , а и видеото е супер... Благодарност до дечките од 365.com.mk и се надевам нема да ми се налутат што им го „скубав“ видеово:


New Generation Parkour - Freestyle from Dejan Velkoski on Vimeo.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...