2011-04-29

Grandpa been rapping since '83!


Ми се допаѓа оној коментар дека биле олдскул уште дури биле њускул, бек ин д ејтис!!!

Па ако сте фанови на Бистибојс прес плеј!!!
А коа сме кај олдскул, еве едно видео што не може да биде повеќе олдскул:

Летс гоу бек ин д најнтис!!!МОМЧИЊА !!! хихихиих...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...