2010-12-14

Едно слатко известување


Со големо задоволство би сакал да ве известам дека од денеска официјално е поставен првиот банер на блогот. Го гледате она лого од десната страна.

Така да децо, за вас не знам, ама јас сум веќе во Европа3 comments:

  1. epa frli nekoja krem banana ondak

    ReplyDelete
  2. Може да договориме некоја наградна игра... Или некоја „нетранспарентна“ тендерска постапка... Пиши во контакт генералии, ќе ја наредиме...

    ReplyDelete
  3. Може да договориме некоја наградна игра... Или некоја „нетранспарентна“ тендерска постапка... Пиши во контакт генералии, ќе ја наредиме...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...