2010-12-08

Гугл веб продавница

За сите што си браузате со Хром, а ве има многу (знам, ве гледам) Гугл направи продавничка да си купуваме апликации, екстензии и теми.

Да не го тапанам што може или не може да направите и зашто или зашто да не го направите ѕирнете го видеово.

Така да клик на линк и ај у шопинг.

Ќе заборавев, Машабл и покрај тоа што продавницава работи неколку саати само, напраиле и водич за кои се најжешки топ 10 хром веб апликации. Така да видете симнете и терајте, ја идам да праам апликација за блогов.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...