2010-12-08

Гугл веб продавница 2


Ете ме мене „буљам по излози“ у веб продавницата на Гугл за Хром и кого да видам:

0.mk URL shortener екстензијата.

Еј ама ми се напраи ќеиф.

Браво бе дечки @skechboy, @zuberot, @krcko_kr уште еднаш.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...