2010-05-10

Мене омилените... Did You know - за социјалните мрежи

Кај да е Akademik ќе ја преведе деноиве... За вас дунстери по англиски што сте... Леле кога ќе ми текне колку само фирми немаат никаква кампања онлајн кај нас... Па кога ќе ми текне тие што имаат каква кампања имаат... Па Њу Момент уште кога ќе ги истражат трендовите... Си викаш... ЗАШТО СМО СЕ ШКОЛОВАЛИ... Побогу...


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...