2013-02-07

Спасот???


Најдобриот сервис бај фар до сега... Се палиш на униформи? Се палиш на се што мрда???  Би му го закачил на колегата, а немаш како да му кажеш??? Имаш ЛинкдИн???

КЛИКАЈ


Фала @zoranco шо ми го покажа сервисов :) @sokarovski ако ти стигне нешто од мене немој да добиваш идеи!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...