2011-11-14

Графит на денот


Еден од подобрите графити во Скопје. Се уште тврдам дека немаме графити ко што треба у градов, остаивме дебили да го чкртаат, ама ај да не се расплинувам и нервирам сега уше понеделнички...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...