2011-09-28

Трето Полувреме [photo]
Премногу ебено добро


И да, не ме мрзеше слика по слика да ги симнам од тука
Едвај чекам да го видам филмот...

1 comment:

  1. нешо као фора е да снимаш филмови за фудбал од пред сто години а? (види монтевидео, бог те видео :) )

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...