2011-07-04

ВИЦСе собрале научници ќе праќаат ракета на сонцето...
Први америве... Идеја ваква и некој од публика... Ја да кажем, ја да кажем...
Абе ќути таму, праење америве ракета и на 20.000 км од Сонцето, рокање ракетава...

Пак се собираат и наредни русиве идеја и тој од публика, абе ја да кажем, ја да кажем...
Абе ќути таму ајде... Праење ракета и на 10.000 км од Сонцето, рокање...

И се собираат пак и седат сите потиштени... И овој пак, ја да кажем, ја да кажем... И седат овие се мислат и викаат... Е ајде бе кажи...

А ДА ИДЕМЕ НОЌЕ...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...