2011-03-30

Нели...Кој приметил кој не приметил, некое време ме немаше по фајсбукот, малку пишуев и тн и тн. Се тоа си имаше свои причини, а богами и последици, ветив ќе објаснам во некој подоцнежен пост. Она што е битно е што по подолго време среќаам френд на чет и ми вика:

zasto ne izbegavash? si gi zaboravi drugarcinjata :)


И веднаш по тоа ми го пука линков со фоткава:И викам ебеш му матер и социјална мрежа, така е. Што ти е фејсбук (ова де) живот ццц...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...